Over ons

  

Het bedrijf

Heitbrink Nederland is een begrip in Enschede en haar omgeving. Het bedrijf is in 1970 opgericht en vanaf het eerste begin al actief als BOSCH Service Afdeling en Onderhoud. U kunt bij ons terecht voor elektronische machines en gereedschappen, en daarbij de toebehoren en toepassingen. Wij zijn specialisten op het gebied van professioneel gereedschap, maar ook hobbyisten kunnen bij ons slagen. Ons assortiment is zeer ruim. Wij verkopen de meest eenvoudige HSS-boren tot en met de meest geavanceerde diamantboorsystemen. Ook hebben wij vrijwel alles voor boren, schroeven, bevestigen, slijpen, schuren, kitten en hang- en sluitwerk.

Service

Mocht u een specifiek product zoeken op bovengenoemde gebieden en hebben wij die niet in onze webshop of fysieke winkel, dan zullen wij ons best voor u doen om het product alsnog voor u te vinden. Eventueel kunnen wij een goede vervanging voor uw gezochte product zoeken. Bij vragen kunt u ons, op werkdagen, telefonisch of schriftelijk bereiken.

Wij zijn leverancier van o.a.:

Bosch - FestoolEibenstock - Dutac - Carat - Snickers Workwear - Vetec - 4Tecx - 3M - BahcoConnectraEuroluxGriplineSwinko - Hultafors - Knipex - Senco - RotecRomedStanley - Swann Morton